Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
СпортТОП новини
Популярно

Ден на физическата активност „Ориентиране за всяка възраст“

Регионална здравна инспекция в партньорство с Клуб по спортно ориентиране „АЗИМУТ – СИЛИСТРА“, Общинския съвет по наркотични вещества (ОбСНВ) и Превантивно информационен център – Силистра (ПИЦ) организират кампания по повод 10 май Световния ден на физическата активност – Ориентиране за всяка възраст.

Под мотото „МИСЛЯ, РЕШАВАМ, ДЕЙСТВАМ“ екипа на клуб АЗИМУТ ще представи на широката общественост ОРИЕНТИРАНЕТО като спорт. Какво е ориентиране? Ориентиране е спорт на интелекта и физиката без ограничения, независимо дали си само с маратонки, ски, велосипед или в инвалидна количка. Ориентирането е контакт с природата и здравословен начин на живот, социална среда, здрави семейни връзки, подобряване на логическото мислене и психическата устойчивост. Ориентирането е за всеки желаещ да се себедокаже или да изживее прекрасен момент в обкръжението на близки и приятели.

Участниците в приключението на ориентирането могат да участват в томбола с награди осигурени от РЗИ – Силистра и ОбСНВ –Силистра.

Здравната инспекция ежегодно организира спортни прояви с цел създаване на физическа грамотност като ключов компонент в живота, физическо възпитание и спортните навици на гражданите.

Събта, 13 МАЙ 2023 г. от 10:00 ч. до 13:00 ч. Дунавски парк – Силистра

Източник: silistranews.net

Подобни публикации

Back to top button