Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Спорт
Популярно

Капитанът на Доростол Георги Димитров: Изградихме с течение на времето един много добър отбор

Капитанът на Доростол и офанзивен полузащитник на Доростол Георги Димитров, който направи име с екипите на Спартак (Варна), Добруджа и Калиакра, сподели пред Sportal.bg мнението си за победата над бойкия тим на Ботев (Нови Пазар) с 1:0.

“Малко съжалявам, че стартирахме първенството трудно срещу водещите отбори в нашата група. Изградихме с течение на времето един много добър отбор, с който всеки се съобразява. Много опитни играчи събрахме от Черно Море и Спартак като Любо Михалев, Николай Илиев, Костадин Иванов,
Севдалин Стайков, Янаки Смирнов… Надявам се да върнем самочувствието си след тези три поредни победи и да запазим този ритъм до края. Мачът ни срещу Ботев (Нови Пазар) бе труден, защото гостите се борят за оставане и дадоха всичко от себе си. Поведохме с ранен гол, но пропуски на Михалев и Смирнов ни лишиха да спечелим и по-убедително. Получихме подкрепата на нашите фенове. Общината ни финансира, създава ни комфорт и самочувствие. Надявам се скоро да се завърнем и на нашия стадион “Луи Айер”, защото се реконструира и не е готов за игра, а в момента мачовете си играем на помощното игрище”, каза Димитров.

Източник: kvorum-silistra.info

Подобни публикации

Back to top button