Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Новини
Популярно

Мъж на 57 години е пострадал при трудова злополука в Тутраканско

Мъж на 57 години е пострадал при трудова злополука, станала на 24 март в землището на тутраканското село Старо село, съобщиха днес от областната дирекция на МВР в Силистра.

Той получил множество фрактури на ребра и травма на гръбначен прешлен, след като бил притиснат от вилицата на трактор при вкопаване на дървени колове. Настанен е за лечение в болница в Русе. Местопроизшествието е посетено от служители на Инспекцията по труда, извършен е оглед от дежурна оперативна група на РУ-Тутракан и е образувано досъдебно производство.

За първите десет месеца на миналата годината инспекторите от Дирекция „Инспекция по труда” в Силистра са извършили общо 680 проверки за спазване на трудовото законодателство и осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд. Констатираните нарушения са 3600, от които 1900  (52,8 на сто)  са на разпоредби за осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button