Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Мобилни полицейски екипи ще посетят малки населени места в Силистренско

Служители на Областната дирекция на МВР в Силистра ще правят изнесени приемни с граждани в малки и отдалечени населени места на областта, съобщиха от полицията.

Утре мобилен екип, включващ служители на секторите “Противодействие на криминалната престъпност”, “Противодействие на икономическата престъпност” и “Пътна полиция”, ще проведе срещи по въпроси на сигурността и реда с представители на местната власт и жители на населени места от община Главиница.

Целта на изнесените приемни е да се постигне по-добър резултат в противодействието на конвенционалната престъпност и опазването на обществения ред в малките населени места. Гражданите и представителите на местната власт имат възможност да подават сигнали във връзка с пътната безопасност, опазването на обществения ред, за извършени престъпления, както и сигнали, налагащи предприемане на действия от други компетентни институции

Традиционно сред акцентите на провежданите разговори са опазването от посегателства на селскостопанската продукция, телефонните измами и сигурността на самотно живеещите и възрастните хора. Разисква се и темата за пътната безопасност в селата.

Подобни изнесени приемни се провеждаха и през първите девет месеца на годината, показва справка на сайта на областната дирекция.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button