Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини

Дуловско читалище организира “Месец на китарата”

Школата по китара към Народно читалище “Бялата лястовица – 2018” в Дулово организира “Месец на китарата”, съобщиха от читалището. Събитието ще се проведе от 1 до 21 септември.

“Предвиждаме едно уникално събитие, което ще даде възможност на хората да се докоснат до магията на този красив инструмент. Надяваме се, че чрез тези активности ще успеем да популяризираме китарата като инструмент и да насърчим хората да се занимават с музика”, заяви Светлозар Драгнев, ръководител на Школата по китара.

По време на „Месеца на китарата“ са предвидени дни на отворените врати за уроците по китара и безплатни уроци за желаещите. Ще има и лекции от професионалисти, в които Йордан Йорданов от група “Фанданго” и Явор Деспотов ще споделят своите истории за началото на своята музикална кариера.

За 21 септември, в залата на Община Дулово, е насрочен концерт със заглавие “Аз съм китарист”, в който възпитаниците на школата по китара ще демонстрират наученото през годината.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button