Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

Лекоатлетическият клуб ОЛИМП 97 търси нови таланти

Лека атлетика е един от най-популярните спортове в света и със сигурност един от най-полезните за децата. Този спорт може да помогне на децата да развият физическата си форма, да научат да работят в екип и да се научат на дисциплината и ангажимента. Ако искате вашето дете да се възползва от всички предимства на леката атлетика, не търсете повече, защото лекоатлетическия спортен клуб ОЛИМП 97 приема всички желаещи деца от първи до десети клас през учебната 2023-2024 година.

Тренировките се провеждат в закритата лекоатлетическа зала “Офк. Преслав Стоянов” в град Силистра. В залата ще имате възможността да тренирате с квалифицирани треньори, които ще ви научат на всички техники и трикове, необходими за да станете успешен лекоатлет. В клуба ще имате възможност да участвате в множество състезания и турнири, които ще ви помогнат да се развиете и да постигнете своите цели.

За повече информация с треньорите може да се свържете на следните телефони – Илия Недков – 0888 317 947 и Недялка Недкова – 0878 236 785. Не изпускайте възможността да предоставите на вашето дете шанса да тренира лека атлетика в един от най-успешните клубове в област Силистра.

Източник: Кворум Силистра

Подобни публикации

Back to top button