Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Началникът на полицията в Тутракан стана републикански шампион по стрелба

Главен инспектор Даниел Костадинов – началник на РУ-Тутракан, е републикански шампион по стрелба с пистолет. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Костадинов демонстрира най-точен мерник и се класира първи в индивидуалната надпревара при мъжете  на Републиканския турнир по стрелба с автомат „Калашников“ и полуавтоматичен пистолет за служители на МВР, проведен във Велико Търново

В отборното класиране тимът на Областната дирекция на МВР в Силистра в състав: младши инспектор Стефан Димитров, старши инспектор Красимир Янев и главен инспектор Даниел Костадинов, зае четвърто място в надпревара с 20 отбора от национални и териториални структури на МВР.

Миналата седмица, на Национална купа „България“ по Полицейска лична защита и карате, младши полицейски инспектор Даниел Пехливанов от Районното управление на полицията в Силистра завърши на трето място в индивидуалното класиране.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button