Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураТОП новини

Румънска асоциация с подкрепа от немска фондация кани силистренци на дунавски фестивал в град Кълъраш

Румънска асоциация с подкрепа от немска фондация кани силистренци на дунавски фестивал в град Кълъраш

Румънската неправителствена организация Сдружение „MaiMultVerde“ („Повече зелено“) ще проведе „Фестивал на Дунава“ (23-25 юни 2023 г.) на територията на младежкия крайдунавски плаж в отсрещния на Силистра град Кълъраш, съобщи Александра Дамян, директор в сдружението. Събитието се организира в рамките на програмата „С чисти води“ и има за цел да събере на едно място членове на общностите и властите от крайдунавските населени места, както и представители на национални и международни неправителствени организации.

В рамките на 3 дни: семинари, дебати, спортни дейности, концерти и екологични филмови прожекции. Програмата е на адрес в интернет: www. danubefestival.org, както и във Фейсбук: www.facebook.com/cuapelecurate.Н а сайта се казва: „Това ще бъде своеобразна „декларация“ в любов, с музика, семинари и филми, посветени на реката, която минава през много европейски сърца“.

Източник: silistranews.net

Подобни публикации

Back to top button