Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Баща и дъщеря от Силистра получиха глоба от Милано за ремарке, ненапускало страната ни

Оказва се, че автомобилът нарушител е на консулството на Катар в Милано

Ремарке с български номер беше санкционирано за превишена скорост в Италия, без да е напускало България, предава Нова. Емил Върбанов и неговата дъщеря Деница Димитрова изненадващо получили две глоби за 1600 лв.

„За нас беше шок, защото регистрационният номер отговаря на ремаркето на баща ми. Той веднага се обади да попита дали ремаркето е ходило някъде. Отговорът беше отрицателен. В двете глоби забелязахме, че пише, че става въпрос за автомобил”, разказа Димитрова.

Потърпевшите се свързват с отдел „Пътна полиция” в ГДНП, след това с консулството ни в Милано и със сайта, откъдето получават писмото с глобата. „Вчера получих информация от журналиста от „Телеграф”, че колата от снимката е на консулството на Катар в Милано”, поясни Деница.

Жената написала писмо до посолството на Катар за съдействие. „Надявам се проблемът да се разреши. Остава въпросът кой и защо е преценил, че баща ми е собственик”, допълни тя.

„Нашата държава тотално игнорира всякаква информация. И никой не си дава сметка какво ни струват на нас тези дни. Пълният абсурд е, че ние не сме там”, заяви Върбанов.

Източник: 24 часа

Подобни публикации

Back to top button