Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини

Конкурс за авторски творби на тема: „Моят поглед към кариерите на бъдещето“

Конкурсът е насочен към младежката аудитория на Европейската нощ на учените – ученици от основните и средните училища и студенти, като организаторите очакват оригинални авторски разработки в 3 категории: ЕСЕ / РИСУНКА / ПРЕЗЕНТАЦИЯ по зададената тема. Във всяка от трите категории ще бъдат раздадени по 3 награди според преценката на компетентни журита:

  • Първо място – таблет;
  • Второ място – външен харддиск;
  • Трето място – безжични тонколонки.

Критерии при оценяването на творбите: оригиналност, авторски принос /при установяване на плагиатство, съответната творба ще бъде дисквалифицирана/, съответствие с темата, въздействаща сила на разработката.

Наградите за отличените разработки ще бъдат връчени от ректора на Русенския университет акад. Христо Белоев, дтн при откриването на Европейската нощ на учените на 29 септември от 10,00 часа в централното фоайе на Ректората в Русенския университет. По преценка на организаторите някои от разработките ще бъдат публикувани във вестника на Русенския университет „Студентска искра“.

Творбите да се изпращат на д-р Виктория Иванова на адрес vivanova@uni-ruse.bg в срок до 25 септември 2023 г., 17 часа.

Необходимо е участниците да впишат в изпратената конкурсна творба трите си имена, населено място, електронен адрес и телефон за контакт.

Източник: silistranews.net

Подобни публикации

Back to top button