Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Международен шофьор е блокиран над месец в Силистра заради свалени номера

Ферди Хабил твърди, че в края на август е влязъл в България през „Дунав мост” в Русе, където граничните служители само погледнали документите му, но не регистрирали влизането му

Мъж от Силистра не може да работи от над месец, защото е международен шофьор, а номерата на служебния му автомобил са свалени и на практика е блокиран в града.

Ферди Хабил твърди, че в края на август е влязъл в България през „Дунав мост” в Русе, където граничните служители само погледнали документите му, но не регистрирали влизането му. Няколко дни по-късно от полицията го спират за пътна проверка и установяват, че няма данни кога е влязъл в страната. Книжката му обаче е английска и може да я използва у нас не повече от 3 месеца, макар Ферди да е влязъл само преди няколко дни.

Заради липсата на данни вече над месец той е принуден да стои в Силистра и да чака развитие по случая му, въпреки че на границата има камери и лесно може да се види дали е влязъл в страната тогава, когато твърди.

Източник: Факти.бг

Подобни публикации

Back to top button