Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини

В четвъртък откриват новия Ритейл парк в Силистра

В четвъртък е официалното откриване на новия Ритейл парк в Силистра, научаваме от Фейсбук страницата на парка.

Целият комплекс е построен върху площ от 10 000 кв.м. и се намира на бул. “7-ми Септември” 33. Теренът разполага с 80 паркоместа и 6 търговски обекта, от които 5 ще започнат работа през септември – KiK, Pepco, LC Waikiki, Sinsay, Efbet.

Изграждането на подобни търговски средища е все по-популярно в България. Идва ред и на Силистра, благодарение на частна инициатива, разположена върху терен на ул. “Седми септември”. За подобна в съседен Разград се казва, че като инфраструктура става дума за “големи магазини с избор между нови за пазара марки и други, с предлагане на разнообразни стоки и услуги, струпани на едно място, при ниски цени и удобен паркинг”.

Според публикация на сайта www.ekip7.bg, “Ритейл парковете са успешни навсякъде по света и особено на пазари, които са ценово чувствителни, както е в момента. Тези проекти предлагат преимущества както за купувачите, така и за наемателите.

От една страна, този тип проекти спестяват време на купувачите, тъй като под един покрив се помещават няколко големи магазина, например хранителен хипермаркет, магазин за мебели и обзавеждане, за електроника, черна и бяла техника, вериги от типа строителен хипермаркет.

Това е практично решение за забързания начин на живот. От друга страна, търговците също имат интерес да присъстват в такъв проект – наличие на голяма площ, синергия с други допълващи се магазини, леснодостъпна локация”.

Източник: Портал Силистра

Подобни публикации

Back to top button