Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Община Главиница завърши изпълнението на проект “Парк за активни занимания и отдих”

Община Главиница завърши изпълнението на проект “Парк за активни занимания и отдих” в общинския център, съобщиха за БТА от общинската администрация.

Реализирането на проекта превърна пуст и неизползваем терен в привлекателно и достъпно място за социални контакти и занимания на открито.  Паркът е оборудван с пейки, кошчета за отпадъци, беседка, перголи, осветителни тела и фитнес уреди. Изградена е и детска площадка, съобразена с европейските изисквания за безопасност. Засадени са дървета и храсти. Предстои на следващ етап да се монтира и фонтан с декоративно осветление.

Стойността на проекта е близо 200 хил. лева. От тях 193 хил. са от Европейския социален фонд, а малко над 63 хил. са собствено финансиране.

От ръководството на Общината очакват всички жители и гости на Главиница да се възползват от изградената инфраструктура за отдих и активни занимания.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button